Despre noi

Hotel Cora din Constanta este situat în zona Delfinariu, la 700 de metri distanță de stațiunea Mamaia, la 1,5 km de Gara Constanta și de portul Tomis.

Hotelul este proaspat renovat, iar calitatea serviciilor si a camerelor este detasat catalogata a fii de 3 stele.
Hotelul Cora dorește să fie “casa dumneavoastră” din Constanța și vă oferă servicii prompte și de calitate într-un ambient nou și ospitalier.
Hotelul este deschis permanent și dispune de 26 camere duble și un apartament, restaurant, parcare pazită în incintă. Camerele sunt dotate cu televizor și cablu tv, telefon cu linie directă, aer condiționat , precum si conectare la internet wireless , camerele fiind deservite de o centrală proprie.

Restaurantul hotelului poate gazdui diferite intruniri de afaceri si conferinte.

Livingul este prevazut cu televizor si canapele pentru relaxare.

Hotelul este format din doua corpuri, avand aceleasi conditii de cazare, unul fiind prevazut cu 4 nivele , iar celalalt cu 2 nivele.

Camerele au marimi diferite, unele dintre ele putand fii completate cu un al treilea pat (pliant), in cazul cerintelor de camere triple.

In cadrul hotelului CORA** , personalul este specializat si pregatit pentru a primi cu ospitalitatea specific dobogeana turisti din toate colturile tarii si nu numai.

Hotelul accepta si VOUCHERE de vacanta !

HOTEL CORA oferă pentru închiriere spații pentru birouri. Pentru mai multe detalii numărul nostru de contact este: 0722.287.029